RAW DARK CHOCOLATE FUDGE BROWNIE

Sometimes we have those days when we feel like we only want to chill watching movies and eating chocolate. Food makes us feel good and especially if it’s guilt free. This is a super fun and easy indulgent dessert, made with dark chocolate, cocoa powder, coconut oil , coconut milk and white chocolate on top.

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Hi beautiful people!

“Make it simple..but significant”. Here is the recipe of this insanely delicious gluten-free Raw Dark Chocolate Brownie.

Sometimes we have those days when we feel like we only want to chill watching movies and eating chocolate. Food makes us feel good and especially if it’s guilt free. This is a super fun and easy indulgent dessert, made with only four ingredients: dark chocolate, cocoa powder, coconut oil & coconut milk.


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Instructions:

Blend 2 cups of extra virgin coconut oil with 2/3 cups of coconut milk. Add 1/3 cup of cocoa powder and 1 whole dark chocolate bar previously melted. Mix everything well.

Pour the mixture into a small tin with baking paper and let it cool down. While it’s cooling, if you like you can melt some white chocolate and drizzle onto the brownie. Leave it in your freezer 4 hours to set! Cut it into pieces and decorate them with raspberries and mint leaves.

They are unbelievably amazing, so rich and fudgy. The perfect healthy treat!

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Ready to make them?

With Love,

Irene & Lydia x,

Berry Bites Blog.


¡Hola a todo el mundo!

Aquí está, por fin, la receta de nuestro increíble brownie de chocolate negro sin gluten.

Uno de esos días en los que sólo te apetece ver pelis y comer chocolate se nos ocurrió la idea de probar a hacerlo y, voilá, este fue el resultado 🙂

Además, es facilísimo y sólo lleva cuatro ingredientes: onzas de chocolate negro, chocolate en polvo, aceite de coco y leche de coco. 

Preparación:

Mezcla  480 ml de aceite de coco con 160 ml de leche de coco. Añade 40 gr de cacao en polvo y 1 tableta de chocolate negro previamente derretida.

Una vez que está todo bien mezclado y uniforme, coloca la mezcla en una bandeja con papel de cocina debajo y déjalo enfriar. Mientras se enfría si quieres puedes derretir un poco de chocolate blanco y añadirlo por encima.

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Una vez que está todo frío, mételo en el congelador durante 4 horas y después córtalo en porciones, añade unas frambuesas y unas hojitas de menta para decorar y… ¡Listo!

Fácil, ¿verdad?

Está para chuparse los dedos 🙂

Irene y Lydia,

Berry Bites Blog

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